De passie van ondernemers

De passie van ondernemers

Vraag een ondernemer eens om je te vertellen over zijn of haar bedrijf. Afhankelijk van de setting, de timing, de vraagstelling en nog wat factoren krijg je de pitch of de passie. Krijg je een goede pitch te horen dan heb je de kern van het verhaal snel tussen de oren. Je weet dan wat de ondernemer doet. Stel je de juiste vraag op een gunstig moment dan maak je kans op een inspirerend verhaal dat draait om passie.

Mensen die blij worden van het werk dat ze doen zijn leuk om mee te praten. Ze spreken vanuit hun hart en kunnen vertellen zolang je bereid bent om te luisteren. Met een beetje geluk inspireren ze je en zetten ze je onbedoeld toe aan om je eigen ideeën om te zetten in daden. De passie die ze met je delen werkt gewoon aanstekelijk.

Echt interessant wordt het wanneer men niet alleen de passie wil delen maar ook de knelpunten. Dat past misschien niet in het idee dat je succes moet uitstralen om succesvol te zijn. Toch kunnen (toekomstige) ondernemers elkaar niet beter helpen dan door het ook over de minder zonnige kant te hebben. Het is immers belangrijk om een realistisch beeld te hebben van je (toekomstige) situatie. Alleen dan kun je de juiste keuzes maken en zorgen dat je wensen echt waarheid worden.

Rode draad

Het verhaal van iedere ondernemer heeft een rode draad die laat zien waar de passie zit. Of het nu gaat om een schilder, een aannemer, een webdesigner, de directeur van een groot bedrijf of de zelfstandige die staat voor de veiligheid en kwaliteit van zijn werk; ze willen creëren. Stuk voor stuk willen ze de doen waar ze goed in zijn en wat hun bedrijf maakt tot wat het is. Al het andere dat deel uitmaakt van het ‘eigen baas zijn’ organiseren ze zo dat het ze niet in de weg staat van de kern van hun zaak. Ze behouden tijd om te doen wat ze willen doen en leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan hun succes. Veel ondernemers maken bijvoorbeeld gebruik van een boekhouder. Door de financiële administratie grotendeels uit handen te geven. Scheppen ze ruimte om de focus te leggen op het werk waar ze goed in zijn.

De passie van Barremans

Bij Barremans zit de passie in het gevoel dat we andere ondernemers echt kunt helpen door te doen waar we goed in zijn. Wanneer ons werk echt bijdraagt aan het versterken van anderen zijn we trots. Gewapend met passie voor alles op het web en verstand van social media management vonden we met Barremans het pad naar ondernemersgeluk. De drive om aan de slag te gaan was sterk en heeft erin geresulteerd dat Barremans inmiddels een mooi bedrijf met een evenzo mooie klantenkring is geworden.

Waar de passie zit

Bij Barremans zit de passie in het gevoel dat we andere ondernemers echt kunt helpen door te doen waar we goed in zijn.

Inmiddels veel ervaring rijker bieden we diensten die er geheel op zijn gericht andere ondernemers online te versterken, hen tijd te besparen en ze dichter bij hun potentiele klanten te brengen. We doen dat door gebruik van social media. Daarnaast leveren we websites en professionele e-mail. Alles over diensten van Barremans vind je uiteraard op deze site. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat Barremans voor jou kan doen.

Korting bij instafy.nl

Related Posts

Winkelwagen opslaan
Opgeslagen
Back Winkelwagen opslaan
Verzonden
Your cart email sent successfully :)

Chat openen